Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Elena Morales guanya el 32è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

Imatge del perfil de Facebook d'Elena Morales.
Imatge del perfil de Facebook d’Elena Morales.

La cordovesa Elena Morales ha estat la guanyadora del 32è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía. La final va tenir lloc dissabte al Centre Cultural, que es va omplir.

Morales, que participava en aquest certamen per primera vegada, va rebre un premi de mil euros. El segon classificat va ser David Coronel; la tercera, Carmen Corpas; i la quarta, Raquel Expósito, que va guanyar el concurs l’any passat.
La final va començar a les set de la tarda, amb les actuacions dels quatre finalistes i dels quadres de ball de la Casa de Andalucía de la Llagosta, i va acabar aproximadament a dos quarts d’una després del lliurament de premis.

El concurs estava dedicat en aquesta ocasió a Paco España, presentador habitual del certamen, que no va poder assistir a la final perquè està hospitalitzat. Un familiar va rebre dissabte la insígnia d’or de la Casa de Andalucía de la Llagosta que l’entitat ha decidit concedir-li.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies