Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El JH la Llagosta jugarà la final de la Copa Federació contra el Sant Fost

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta jugarà la final de la Copa Federació contra el Sant Fost. Els de Xavier Canalejas s’han classificat després d’imposar-se el diumenge en la semifinal contra el Joventut Handbol Mataró B 28 a 24.

El conjunt de la nostra localitat suma els partits de la Copa Federació de Segona Catalana per victòries. Els llagostencs han guanyat tots els partits que han disputat després de vèncer els quatre de la primera fase i el compromís únic de semifinal. Contra els maresmencs, els del Joventut Handbol la Llagosta van ser superiors, de principi a fi, i al tram final van dictar la sentència marxant en el marcador.

La final del campionat tindrà lloc el diumenge en Blanes a les 09.30 h contra el Sant Fost. El combinat veí va guanyar l’altre semifinal contra les Franqueses per 24 a 23 i en la fase de grups va passar com a primer classificat després de guanyar tres partits i perdre un.

Publicitat

Publicitat

Més notícies