Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Antonio García marca quatre gols en la victòria d’Espanya contra Finlàndia

Antonio García Robledo va marcar quatre gols amb Espanya en el darrer partit de la fase de classificació per al Campionat d’Europa a Polònia el 2016. El combinat estatal va guanyar 39 a 16 a Finlàndia el dissabte passat a Logronyo i va certificar el primer lloc del grup, ja que dimecres passat havia assolit la classificació a la fase final de l’Europeu guanyant a Àustria. Entre els dos partits Antonio García ha marcat vuit gols.

El partit contra Finlàndia va ser força còmode i la selecció espanyola va guanyar amb autoritat. Al descans l’avantatge era força contundent, 21 a 9. La segona part va ser un monòleg d’Espanya que va guanyar de 23 gols de diferència.

Amb el primer lloc de la fase de grups assegurat, Espanya serà cap de sèrie del sorteig del Campionat d’Europa que tindrà lloc aquest divendres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies