Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebrarà aquest dissabte la final del Concurs de Cante Jondo

El Centre Cultural acollirà demà la celebració de la final de l’edició número 32 del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía. L’acte, amb entrada lliure, començarà a les set de la tarda.

Està prevista l’actuació dels quatre finalistes, Raquel Expósito, David Coronel, Elena Morales i Carmen Corpas, i dels quadres de ball de la Casa de Andalucía de la Llagosta, Azahar, Al Alba i Meritxell i Jesús. El guitarrista oficial del concurs és David Jiménez.

Durant la jornada, es farà el lliurament de premis. El concurs està dedicat en aquesta ocasió a Paco España, que ha estat molts anys el presentador del certamen.

Publicitat

Publicitat

Més notícies