Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La colla dels Volats convida a ballar zumba per la investigació del càncer infantil

volats 1La colla dels Volats, amb la col·laboració d’una trentena de comerços de la Llagosta, celebra aquest dissabte la segona ballada de zumba solidària, que enguany serà a benefici de la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’acte tindrà lloc a la plaça d’Antoni Baqué, a les 19 h.

Un total de 180 persones participaran enguany a la ballada, que ja ha tancat les inscripcions perquè s’han assolit les places que la colla havia previst per a la segona zumba, una seixantena més que les de l’edició passada. Els participants tenen més de 16 anys i han pagat una inscripció solidària de 2 euros.

A la ballada hi prendran part cinc instructors de zumba: un del Complex Esportiu Municipal el Turó i quatre més vinguts de Girona i Lloret. Tots ells han decidit fer les sessions altruistament.

A banda del diners que guanyi amb les entrades, Volats també recaptarà diners a través de la venda de marxandatge solidari de l’Obra Social Hospital Sant Joan de Déu, beneficiari de la col·lecta. Les persones que vulguin col·laborar-hi, podran comprar llibretes, llapis o braçalets de tela o les famoses polseres Candela.

La implicació de la colla dels Volats en la campanya que impulsa l’Obra Social Sant Joan de Déu va començar a principis d’any amb la venda de material solidari distribuït a una vintena de comerços col·laboradors de la Llagosta. A més, l’entitat ha continuat recaptant diners en esdeveniments del municipi com la Fira Medieval, on van aplegar més de 1.000 euros en un matí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies