La colla dels Volats convida a ballar zumba per la investigació del càncer infantil

0
116

volats 1La colla dels Volats, amb la col·laboració d’una trentena de comerços de la Llagosta, celebra aquest dissabte la segona ballada de zumba solidària, que enguany serà a benefici de la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’acte tindrà lloc a la plaça d’Antoni Baqué, a les 19 h.

Un total de 180 persones participaran enguany a la ballada, que ja ha tancat les inscripcions perquè s’han assolit les places que la colla havia previst per a la segona zumba, una seixantena més que les de l’edició passada. Els participants tenen més de 16 anys i han pagat una inscripció solidària de 2 euros.

A la ballada hi prendran part cinc instructors de zumba: un del Complex Esportiu Municipal el Turó i quatre més vinguts de Girona i Lloret. Tots ells han decidit fer les sessions altruistament.

A banda del diners que guanyi amb les entrades, Volats també recaptarà diners a través de la venda de marxandatge solidari de l’Obra Social Hospital Sant Joan de Déu, beneficiari de la col·lecta. Les persones que vulguin col·laborar-hi, podran comprar llibretes, llapis o braçalets de tela o les famoses polseres Candela.

La implicació de la colla dels Volats en la campanya que impulsa l’Obra Social Sant Joan de Déu va començar a principis d’any amb la venda de material solidari distribuït a una vintena de comerços col·laboradors de la Llagosta. A més, l’entitat ha continuat recaptant diners en esdeveniments del municipi com la Fira Medieval, on van aplegar més de 1.000 euros en un matí.

Publicitat