Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Una quinzena de clubs participaran al torneig Joan Gelabert del CE la Llagosta

Una quinzena de clubs participaran a la 12a edició del Torneig Joan Gelabert que organitza el Club Esportiu la Llagosta. El campionat tindrà lloc del divendres 12 de juny fins al diumenge 14 de juny, al camp Municipal Joan Gelabert, d’entre les categories d’escola a juvenils.

Divendres per la tarda encetarà el torneig la categoria d’infantil; el dissabte serà el torn d’escola, prebenjamí, aleví i cadet; i el diumenge hi haurà el benjamí i el juvenil. El torneig es disputarà en format de triangular a les categories escola i prebenjamí; en lligueta i finals en benjamí; i en quadrangular d’alevins a juvenils.

D’entre la quinzena de clubs que prenen part, destaquen l’Atlètic del Vallès, el Ripollet, el Ponent o l’Alzamora.

Publicitat

Publicitat

Més notícies