Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Aquest matí han acabat les Jornades Multiesportives escolars

Jornada esportiva escolar sisè 08centvintL’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat avui la darrera Jornada Multiesportiva escolar del curs. Durant el matí, l’alumnat de sisè de Primària de les escoles de la nostra localitat han practicat diverses modalitats esportives al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo.

A llarg de tot el curs, estudiants de segon, quart i sisè de Primària passen tot un matí compartint la pràctica d’esports com el futbol, el bàsquet o l’handbol. Però els nois i noies també s’introdueixen a esports no tant habituals com ara el hoquei o el corfbol. L’auxiliar tècnica d’esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Manoli Robledo, ha dit que els alumnes “s’introdueixen a esports que no són tant coneguts i que segurament no practiquen, com és corfbol o el futbol flag”

Amb aquestes trobades, l’Ajuntament i el Consell de l’Esport Escolar i el Lleure pretenen potenciar l’educació mitjançant l’esport i posar en contacte els alumnes dels diferents centres educatius del municipi. A més, durant el curs, els mestres d’educació física treballen amb l’alumnat els mateixos esports que es practiquen a la Jornada. Per a la professora d’educació física de l’EScola Joan Maragall, Begoña Domínguez, la jornada també serveix perquè “els alumnes de sisè es coneguin abans d’anar a l’institut”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies