Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Antonio García Robledo marca quatre gols i Espanya es classifica per a l’Europeu

Antonio García Robledo va marcar ahir quatre gols en el partit que la selecció espanyola absoluta d’handbol va guanyar a Àustria per 24 a 30 corresponent a la fase de classificació per a l’Europeu de Polònia de 2016. Amb aquest triomf, els espanyols s’han garantit matemàticament la seva participació en aquesta competició.

Espanya jugarà dissabte el darrer partit de la fase de classificació a Logronyo contra Finlàndia amb l’objectiu de sumar un nou triomf i aconseguir la primera posició del seu grup.

En el partit contra Àustria, després d’un inici igualat, els de Manolo Cadenas van posar-se per davant en el marcador. Al descans, el resultat era de 12 a 16. A la segona part, els espanyols van evitar la reacció dels locals i van sumar una victòria que els dóna el bitllet per a l’Europeu de l’any que ve.

Publicitat

Publicitat

Més notícies