Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Una setantena d’infants participen en la sessió de tecnificació del CD la Concòrdia

sessió tècnica cd la concordiaUna setantena d’infants van participar en la jornada de tecnificació de futbol sala amb entrenadors de la Federació Catalana de Futbol que va organitzar el Club Deportivo la Concòrdia. La sessió tècnica va tenir lloc el dilluns a la pista del Complex Esportiu Municipal el Turó i va comptar amb la col·laboració de les Escoles d’Iniciació Esportiva de l’Ajuntament de la Llagosta.

L’activitat es va celebrar en dos torns. En un primer van participar infants d’altres entitats esportives del municipi de 18 a 19.30 h i després amb alguns equips del Club Deportivo la Concòrdia. L’objectiu de la jornada de tecnificació és seguir potenciant la pràctica de futbol sala al municipi i per establir lligams entre l’entitat i els tècnics de la Federació Catalana de Futbol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies