Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El grup de teatre del Casal d’Avis acomiada el curs fent el ple al Centre Cultural

Teatre Avis -Me marcho a la Residencia- 07-06-2015El grup de teatre del Casal d’Avis La alegría de vivir va omplir diumenge de gom a gom el Centre Cultural amb la representació de l’obra Me marcho a la residencia. La funció era el plat fort del programa d’actes de cloenda del curs d’aquest servei per a la gent gran.

Me marcho a la residencia és una comèdia adaptada per Conchi Fernández, coordinadora d’activitats del Casal d’Avis, qui fa set anys ja va portar a escena amb un altre grup d’actors i actrius. L’obra explica la història d’un home molt garrepa a qui diagnostiquen pocs dies de vida. La família del protagonista, en assabentar-se de la seva imminent mort, es prepara per rebre l’herència, però tot canvia de cop quan l’home descobreix que el diagnòstic era erroni i que gaudeix d’una salut excel·lent.

El grup teatral La alegría de vivir ha estat més de tres mesos assajant l’obra cada dijous sota la direcció de Fernández. Amb aquesta representació el grup posa punt i final a la temporada teatral, que tronarà a la tardor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies