Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias guanya per la mínima el Pomar (1-0)

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar per la mínima contra el Pomar. Els llagostencs van tornar a la dinàmica de la victòria després d’imposar-se al camp Municipal Joan Gelabert amb l’1 a 0 del dissabte passat.

El partit va ser igualat de principi a fi. Al descans van marxar sense gols i a la segona part, fins i tot, van picar tres xuts al pal. Només al minut 87 es va poder desfer l’empat en el marcador amb una bona combinació entre Pacheco i Bibi que va ser rubricada amb el gol de Muñoz.

Amb la victòria, el Viejas Glorias segueix líder de la Divisió d’Honor de veterans i ara suma 76 punts quan han de jugar les cinc darreres jornades. Al segon lloc hi ha el Sant Quirze amb 72 punts i un partit més que els llagostencs, al tercer lloc el Llano amb 71 punts i també amb un partit més que els de la nostra localitat, i al quart lloc el Raudo y Veloz amb 69 punts però amb un partit menys que el Viejas Glorias.

El proper partit del Viejas Glorias serà aquest dissabte al camp del Castic, el setè classificat, a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies