Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Convocat el XV Concurs Estatal de Fotografia la Llagosta

Foto de Miquel Planells, guanyadora del XIV Concurs Estatal de Fotografia
Foto de Miquel Planells, guanyadora del XIV Concurs Estatal de Fotografia

El Foto-Club la Llagosta ja ha convocat el Concurs Estatal de Fotografia La Llagosta. El certamen arriba enguany a la seva quinzena edició. Les obres ja es poden presentar a Can Pelegrí o per correu, a l’apartat de correus 32 de la nostra localitat.

El certamen torna a tenir dos temes, lliure i la Llagosta. Per a les dues categories, les fotografies poden ser tant en blanc i negre com en color. El concurs accepta imatges realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica. Al certamen no es poden presentar obres premiades a d’altres concursos organitzats per l’entitat. La presidenta del Foto-Club la Llagosta, Isabel Moyano, ha destacat que el tema la Llagosta permet “veure fotografies de gent que vé de fora que ens mostra la Llagosta des d’un punt de vista diferent”.

Les imatges han d’estar muntades en un suport rígid de 40 per 50 centímetres, han d’anar acompanyades de les dades de l’autor i es poden presentar fins a tres fotografies per tema. La inscripció al concurs és gratuïta. Les fotografies es poden enviar per correu a l’apartat de correus 32 de la Llagosta o portar a mà a la seu del Foto Club la Llagosta, a Can Pelegrí. La data límit de presentació d’obres és el 2 de setembre

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 4 de setembre al Centre Cultural. Els premis del certamen oscil·len entre els 250 euros del primer classificat al tema lliure i els 50 del tercer premi del tema la Llagosta.

El Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta és puntuable per obtenir les distincions de Mestre Fotogràfic de Catalunya atorgades per la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies