Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Joventut Handbol passa a semifinals de Copa amb un ple de victòries

Un partit anterior del primer equip llagostenc. Fotografia JH la Llagosta.
Un partit anterior del primer equip llagostenc. Fotografia JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va passar invicte la fase de grups de la Copa Federació de la Segona Catalana i en semifinals jugaran contra el Fornells. El conjunt de Xavier Canalejas va guanyar els quatre partits després de sumar la darrera victòria el passat dissabte contra el Rubí per 27 a 26.

Els llagostencs van dominar el grup A amb un ple de victòries, sumant 8 punts, després d’imposar-se contra Sant Martí Adrianenc C, les Franqueses, Bordils C i finalment Rubí. El segon classificat del grup A ha estat les Franqueses amb 6 punts.

L’eliminatòria de semifinals, que serà a partit únic, es jugarà contra el segon del grup B, el Fornells, i al CEM El Turó el diumenge de 12 h. El compromís es disputarà al poliesportiu llagostenc perquè el Joventut llagostenc va quedar com a primer classificat del seu grup. L’altre semifinal serà entre el líder del grup B, el Sant Fost, i el segon del grup A, les Franqueses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies