Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Antonio García busca segellar amb Espanya la classificació per a l’Europeu

El llagostenc Antonio García Robledo disputarà amb la selecció espanyola els dos darrers partits de la fase de classificació per al Campionat d’Europa de Polònia de 2016. El jugador del Pick Szeged d’Hongria continua així amb la confiança del seleccionador Manolo Cadenas.

El dimecres Espanya jugarà a domicili contra Àustria i dissabte rep a Finlàndia a Logronyo. La selecció estatal, que es troba com a líder del grup 7, necessita un punt per certificar la classificació a la fase final de l’europeu.

El llagostenc Antonio García Robledo, que ha fet uns dies de preparació amb el combinat estatal a Logronyo, arriba després d’assolir el subcampionat de la Lliga i la Copa d’Hongria, i de quedar-se a les portes de la final a quatre de la Lliga de Campions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies