Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Raúl Gràcia es proclama campió català veterà en salt de llargada a Gavà

L’atleta de la Llagosta Raúl Gràcia va proclamar-se campió de Catalunya veterà en l’aire lliure al salt de llargada. El campionat va tenir lloc el diumenge a Gavà.

El llagostenc, que participava com a membre del Club Atlètic Mollet, va fer un total de sis salts, tot i que tres van ser nuls. El millor salt de Gràcia va ser el quart amb una distància de 5,84 metres. De fet, en un dels nuls va arribar als 6 metres però no hi va valer. D’aquesta manera, l’atleta llagostenc va estrenar la temporada a l’aire lliure amb una medalla d’or i que comença amb bon peu la seva preparació per arribar en les millors condicions al Mundial d’atletisme veterà que tindrà lloc a França a l’agost.

Pel que fa Sonia Bocanegra no va poder participar degut a les seves molèsties físiques, tot i que esta a l’espera de conèixer l’abast de la seva lesió i poder tornar a entrenar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies