Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La taxa d’atur a la Llagosta torna a situar-se a nivells del començament de la crisi

L’atur a la Llagosta ha disminuït en 44 persones durant el mes dw maig i torna a situar-se per sota del 18%, al 17,88%, una taxa que no es repetia des del 2009.

Segons les dades publicades per l‘Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el municipi va tancar el mes de maig amb 1.299 persones registrades a les Oficines de Treball, un 3,5% menys que les que va registrar el mes d’abril. Aquest descens és un dels més significatius dels darrers mesos, ja que als tres primers mesos de 2015 l’atur va registrar augments.

La reducció interanual és encara més important, i ara l’atur compta amb 159 persones desocupades menys que al mateix període de l’any anterior. Aquestes dades suposen un descens del 13,10%, una xifra per sobre de la mitjana comarcal, de l’11,6%.

Al Vallès Oriental, el passat mes de maig va registrar un total de 30.883 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 924 persones menys que l’any passat. La reducció intermensual és del 2,91%. Durant els anys de crisi econòmica cap mes de maig havia registrat un descens d’atur tan elevat respecte abril. La taxa d’atur registrada segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental decreix fins a situar-se en el 14,54%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies