Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia organitza avui una jornada de tecnificació amb entrenadors de la Federació

El Club Deportivo la Concòrdia celebrarà aquesta tarda una jornada de tecnificació amb entrenadors de les seleccions catalanes de la Federació Catalana de Futbol. L’activitat, que està oberta a tots els nens i nenes que hi vulguin participar, tindrà lloc al Pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó de 18 a 19.30 hores. La jornada compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i de les Escoles d’Iniciació Esportiva de l’Ajuntament de la Llagosta.

A partir de les 19.30 hores, els jugadors i les jugadores del Club Deportivo la Concòrdia gaudiran del seu premi de temporada amb entrenaments amb els seleccionadors catalanes de les seves categories.

Publicitat

Publicitat

Més notícies