Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La selecció catalana femenina d’handbol entrena a la Llagosta

selecció femenina handbolLa selecció catalana femenina absoluta d’handbol es va entrenar ahir a la Llagosta. Un bon nombre d’infants i joves aficionats a aquest esport van presenciar la preparació de les jugadores que representaran Catalunya a la Copa de les Nacions que es disputa aquest cap de setmana a Euskadi. L’entrenament va tenir lloc al poliesportiu Antonio García Robledo.

Amb aquesta iniciativa, es vol promoure l’handbol femení a la nostra localitat. La presència de la selecció catalana s’emmarca en la tasca realitzada per l’Ajuntament de la Llagosta per facilitar la celebració a la nostra localitat d’esdeveniments esportius relacionats amb l’handbol. Per la seva part, el Joventut Handbol la Llagosta va cedir el seu espai d’entrenament per poder gaudir de l’oportunitat de veure en acció jugadores del màxim nivell català.

Des de la Federació Catalana d’Handbol també es busquen diferents llocs d’entrenament per a les seves seleccions. La femenina absoluta, a més de la Llagosta, ha entrenat aquests dies a Sabadell, a Molins de Rei i a Amposta, entre d’altres llocs.

La selecció catalana ha preparat així la seva participació a la setena edició de la Copa de les Nacions que es disputarà aquest cap de setmana a la localitat basca d’Elgoibar. A la competició participaran, a més de la catalana, les seleccions d’Euskadi, Galícia i València. Catalunya jugarà la semifinal contra Euskadi demà; i la final o el tercer i quart lloc el diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies