Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra es perdrà el campionat català de veterans per una lesió

soniabocanegraL’atleta de la Llagosta Sonia Bocanegra no competirà aquest diumenge en el Campionat de Catalunya de veterans a l’aire lliure per una lesió. La llagostenca havia de participar en el campionat català, que tindrà lloc a Gavà, però unes molèsties en el tendó d’Aquil·les han privat a Bocanegra de participar-hi.

L’atleta de la nostra localitat s’estava preparant aquests dies per arribar en la millor condició al català per a les proves dels 100 i 200 metres llisos, però la lesió de moment farà que hagi de descansar. Aquest divendres se sabrà l’abast de la lesió de Sonia Bocanegra.

En el campionat català qui sí participarà serà el llagostenc Raúl Gràcia en la disciplina de salt de llargada. L’atleta de la nostra localitat, vinculat al Club Atlètic Mollet, estrenarà així la temporada a l’aire lliure amb l’objectiu del Mundial d’atletisme veterà que tindrà lloc a França l’agost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies