Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’escriptora Sílvia Soler comparteix una estona amb els lectors de la Biblioteca

Sílvia Soler, a l'esquerra
Sílvia Soler, a l’esquerra

L’escriptora Sílvia Soler va participar ahir a la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca de la Llagosta. Soler i els assistents a la trobada van compartir les seves impressions sobre el llibre L’estiu que comença, premi Ramon Llull 2013.

L’escriptora i periodista va sortir molt contenta de l’estona de conversa que va mantenir amb els seus lectors. Sílvia Soler va destacar la importància dels clubs de lectura per conèixer l’opinió que té el públic sobre les seves obres.

Soler, a més de parlar sobre la seva novel·la premiada amb el Ramon Llull 2013, també va comentar el seu darrer llibre, un any i mig, publica al febrer d’aquest any.

La trobada entre els usuaris de la Biblioteca i Soler formava part del programa ‘Lletres en viu’, promogut per la Institució de les Lletres Catalanes per tal d’acostar els autors i autores de llengua catalana als lectors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies