Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Nou Casal inaugura demà el Casal Jove, un nou servei destinat al jovent de la Llagosta

CASAL JOVE cartellEl Nou Casal inaugura demà al vespre el Casal Jove, un nou servei destinat a joves de 13 a 20 anys.

L’espai romandrà obert tots els dilluns, dimecres i divendres de les 19.15 a les 21.15 h. Tots els joves que hi participin podran gaudir de recursos com ara internet, jocs de taula o assessorament sobre diversos temes. A més, s’organitzaran periòdicament sortides, tallers, xerrades i sessions de cinema tenint en compte els suggeriments del jovent que utilitzi l’equipament.

Amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania el Casal Jove, l’Ajuntament de la Llagosta celebrarà demà a les 19.15 h una festa oberta a tothom amb música i pica-pica. La gresca tindrà lloc al Nou Casal, al carrer de la Florida número 12.

Publicitat

Publicitat

Més notícies