El Nou Casal inaugura demà el Casal Jove, un nou servei destinat al jovent de la Llagosta

0
97

CASAL JOVE cartellEl Nou Casal inaugura demà al vespre el Casal Jove, un nou servei destinat a joves de 13 a 20 anys.

L’espai romandrà obert tots els dilluns, dimecres i divendres de les 19.15 a les 21.15 h. Tots els joves que hi participin podran gaudir de recursos com ara internet, jocs de taula o assessorament sobre diversos temes. A més, s’organitzaran periòdicament sortides, tallers, xerrades i sessions de cinema tenint en compte els suggeriments del jovent que utilitzi l’equipament.

Amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania el Casal Jove, l’Ajuntament de la Llagosta celebrarà demà a les 19.15 h una festa oberta a tothom amb música i pica-pica. La gresca tindrà lloc al Nou Casal, al carrer de la Florida número 12.

Publicitat