Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Núria Isabel Molina guanya la Cursa Popular de Parets de 10 quilòmetres

Núria Isabel Molina amb el guardó de campiona. Fotografia CE Fondistes la Llagosta.
Núria Isabel Molina amb el guardó de campiona. Fotografia CE Fondistes la Llagosta.

L’atleta Núria Isabel Molina, del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta, va guanyar la Cursa Popular de Parets de 10 quilòmetres el dissabte passat. La llagostenca va creuar la línia de meta com a primera classificada sènior absoluta amb un temps de 50 minuts i 23 segons.

Núria Isabel Molina va quedar en primer lloc de la cursa popular paretana que el dissabte celebrava la seva desena edició. L’atleta dels Fondistes va fer la cursa sense intenció de disputar la victòria, però es va trobar en bones condicions i va poder assolir el primer lloc tot i la dificultat del recorregut paretà amb nombroses pujades. Amb aquesta victòria, Núria Isabel Molina s’estrena amb un triomf en una categoria femenina absoluta.

A la Cursa Popular de Parets van participar dos membres més del Club Esportiu Fondistes la Llagosta, però ho van fer en el recorregut de mitja marató, que es feia per primera vegada. Josep Francesc Pérez va completar la prova després d’1 hora, 43 minuts i 32 segons acabant en el 21è lloc de la classificació general, mentre que José Ramírez va fer un temps d’1 hora, 58 minuts i 28 segons acabant en el 54è lloc de la general.

Publicitat

Publicitat

Més notícies