Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament i PIMEC signen un conveni per promoure el comerç local

L'alcalde en funcions, A. López, i el pte. de PIMEC Comerç Vallès Oriental, C. Gironès
L’alcalde en funcions, A. López, i el pte. de PIMEC Comerç Vallès Oriental, C. Gironès

L’Ajuntament de la Llagosta i la patronal de la micro, petita i mitjana empresa, PIMEC Comerç, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per promoure el teixit comercial de la nostra localitat. L’acte protocol·lari ha tingut lloc a la Sala de Juntes de l’edifici administratiu municipal.

El conveni suposa el compromís tant de l’Ajuntament com de PIMEC per realitzar accions i arribar a acords amb altres estaments que ajudin a revitalitzar el comerç de proximitat. Es tracta d’una declaració d’intencions que se suma al conveni signat entre PIMEC i l’Associació de Comerciants de la Llagosta fa pocs mesos.

El conveni ha estat signat per l’alcalde en funcions, Alberto López, i el president de PIMEC Comerç a la zona del Vallès Oriental i Barcelonès-Maresme, Carles Gironès. A l’acte ha assistit també el regidor de Comerç en funcions, José Luis Gutiérrez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies