Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol es classifica per a la fase final de la Copa Federació

Un jugador llagostenc fent un llençament en el partit anterior contra el Bordils C. Fotografia JH la Llagosta.
Un jugador llagostenc fent un llençament en el partit anterior contra el Bordils C. Fotografia JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta es va classificar per a la fase final de la Copa Federació de la Segona Catalana. Els llagostencs van guanyar dissabte a la pista del Bordils C, 31 a 33, i van obtenir matemàticament la primera posició del grup A de la primera fase.

Els de la nostra localitat van imposar-se a domicili contra un dels teòrics rivals a batre per lluitar per ficar-se per la fase final. Amb la victòria, l’equip dirigit per Xavi Canalejas suma 6 punts i ja no pot ser atrapat pel segon classificat, les Franqueses, ja que la diferència de gols particular és a favor dels llagostencs. El sènior masculí del Joventut Handbol encara té pendent l’última jornada de la fase de grups per disputar i que jugarà contra l’Handbol Rubí aquest dissabte a les 18 h a la pista del CEM El Turó. Els del Vallès Occidental encara tenen opcions de classificar-se com a segons.

Pel que fa el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta, va acabalar la seva temporada amb la derrota contra el Santpedor en l’últim partit de la Copa Federació, al grup C. Les llagostenques van perdre el dissabte 22 a 28 a la pista del CEM El Turó. Amb aquesta derrota les de la nostra localitat van tancar la seva participació a la Copa sense cap punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies