Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El Centre Cultural s’omple amb l’obra ‘Veraneantes. Mambo italiano’

El Centre Cultural va fer el ple aquest cap de setmana amb l’última obra de Nanocosmos Teatre, Veraneantes. Mambo italiano. Així, el grup llagostenc va pujar tant dissabte com diumenge a la tarda a l’escenari davant de centenars d’espectadors per posar-se a la pell dels personatges d’aquesta comèdia inspirada en l’obra Els estiuejants de Maksim Gorki.

A diferència del text de Gorki, situat a la Rússia prerevolucionària de 1904, Veraneantes. Mambo italiano explica en clau d’humor la història d’un grup de burgesos de la Itàlia dels anys seixanta, tot i que igualment preocupats per l’aparença i materialistes de mena com ho són els personatges de Els estiuejants.

L’adaptació del text ha anat a càrrec del director de Nanocosmos, l’actor Màrius Hernández, que ja ha dirigit el grup llagostenc en altres ocasions. Amb Veraneates. Mambo italiano, però, Hernández s’acomiadava de Nanocosmos Teatre després de 16 anys col·laborant activament amb ells i ara ho deixa per motius laborals.

Tot plegat, el grup de teatre de Nanocosmos encara s’ha de reunir per decidir qui serà el nou director i quin serà el següent projecte de la companyia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies