Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Casal d’Avis tanca el curs amb diverses propostes

El Casal d’Avis de la Llagosta ha iniciat aquesta setmana un seguit de tallers i activitats que serviran per mostrar els treballs que han fet les persones usuàries del centre al llarg del curs. A més, les propostes també volen ser un petit tastet obert a tota la gent gran del municipi.

Els dilluns i dimarts, de 10.30 a 11.30 h, es realitzaran tot un seguit de tallers sobre dibuix i pintura, a càrrec de Susana Iglesias. A les sessions es treballaran diferents tècniques com llapis i carbó, acrílic o difuminat de detalls i ombres.

Els dilluns i dimecres, en diferents horaris matinals, s’oferirà el taller de gimnàstica amb Verònica Fabregat. Relaxació, ritmes llatins, pilates a l’aire lliure o un circuit pels diferents espais de gimnàstica situats als parcs i places de la Llagosta conformen la programació preparada.

Les tardes de dilluns i dimarts estan reservades per al Taller de Manualitats. Montse García s’encarregarà d’ensenyar com fer polseres amb diversos materials o jugar amb la llum. Les classes tindran lloc de 17 a 19 h.

Avui dimarts comença un taller sobre mandales. Les sessions s’impartiran els dies 2, 8, 9 i 15 de juny, de 17 a 19 h, a càrrec de Lola Heredia. La mateixa persona impartirà el taller Gaudeix del joc i la creació. Aquest taller vol promoure la participació i la creativitat com a element de millora del benestar. Les classes es faran els dies 3, 4, 17 i 18 de juny de 16 a 18 h.

El darrer taller que s’impartirà serà el d’Història de la Llagosta. Fins al 16 de juny, cada dilluns i dimarts es podrà veure una exposició fotogràfica de la Llagosta. La mostra estarà oberta 10.30 a 12.30 h i 17 a 19 h. El dia 8 de juny, de 18.30 a 19.30 h, José Luis Mediavilla dirigirà una explicació del recorregut històric de la Llagosta fent servir les imatges de l’exposició.

El teatre també estarà present aquests dies al Casal d’Avis. L’11 de juny, de 17.30 a 18.30 h, tindrà lloc una sessió de creació d’un guió teatral a partir de la improvisació, a càrrec de Conchi Fernández.

Abans, el diumenge 7 de juny, podrem veure al Centre Cultural l’obra Me marcho a la residencia, que interpretarà el grup de teatre del Casal d’Avis, La alegria de viure. La representació començarà a les 19 h. Les invitacions per assistir-hi es poden recollir al mateix Casal d’Avis.
Dues propostes tancaran les activitats del Casal, una xerrada i una excursió. El 18 de juny, a les 17 h, es farà una xerrada sobre subministraments a la llar: aigua, llum, gas i telèfon. L’encarregada de parlar del tema serà Laia Visa, de la Diputació de Barcelona.

Per últim, el 22 de juny es farà una excursió fins al Parc Central de Santa Perpètua. La sortida es farà a les 9.15 h. A les 11.30 h està previst arribar al Parc Popular de la Llagosta, on tindrà lloc un esmorzar i la cloenda de les activitats del Casal d’Avis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies