Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Sílvia Soler participa dimecres al Club de Lectura de la Biblioteca

foto-SilviaSolerL’escriptora Sílvia Soler participarà a la sessió de juny del Club de Lectura de la Biblioteca de la Llagosta, que tindrà lloc aquest dimecres a les 19 h.

La trobada entre els usuaris de la Biblioteca i Soler forma part del programa ‘Lletres en viu’, promogut per la Institució de les Lletres Catalanes per tal d’acostar els autors i autores de llengua catalana als lectors.

Sílvia Soler, que a banda d’escriptora també és periodista, parlarà de la seva penúltima novel·la, L’estiu que comença, premi Ramon Llull 2013. L’obra narra la història d’amistat entre dos joves, la Júlia i l’Andreu, que es retroben cada any pels volts de Sant Joan a Sorrals, un poble costaner imaginat per l’autora.

A més de L’estiu que comença, els participants del Club de Lectura de dimecres també podran preguntar a Soler sobre la seva darrera novel·la, Un any i mig, publicada aquest 2015.

Publicitat

Publicitat

Més notícies