Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía confirma els quatre finalistes del 32è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

Raquel Expósito, David Coronel, Elena Morales i Carmen Corpas són els finalistes de l’edició número 32 del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía de la Llagosta. L’entitat ha donat a conèixer els noms dels participants que cantaran a la final després de la celebració dissabte de la quarta i darrera preliminar. Entre els finalistes, hi ha la guanyadora de l’edició del concurs de l’any passat, Raquel Expósito.

La final del certamen, que aquest any està dedicat a Paco España, tindrà lloc el dia 13 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons a partir de les set de la tarda. Durant la jornada, també es farà el lliurament de premis. L’acte comptarà amb les actuacions dels quadres de ball de la Casa de Andalucía de la Llagosta, Azahar, Al Alba i Meritxell i Jesús.

Publicitat

Publicitat

Més notícies