Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El CE la Llagosta ja prepara la nova temporada i estrena banqueta tècnica

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta té nous entrenadors: Humberto Velasco i Manolo. Tots dos formen el nou tàndem tècnic de l’equip llagostenc que juga a la Quarta Catalana. La decisió ha estat presa per la junta directiva després de la marxa dels entrenadors d’aquesta temporada, Francesc Duran i Sergi Giménez, i l’objectiu per la propera temporada és assolir l’ascens a la Tercera Catalana.

El nou tàndem tècnic està format per Humberto Velasco, que les darreres temporades havia estat coordinador de futbol 7 i aquesta temporada ajudava també en la coordinació de futbol 11. Pel que fa Manolo ve com ajudant tècnic d’Humberto i fins ara no tenia cap vinculació amb el CE la Llagosta.

El primer equip llagostenc va acabar aquesta temporada al vuitè lloc de la Quarta Catalana, al grup 8, després d’un gran tram final de temporada. El nou tàndem tècnic del primer equip llagostenc ha començat aquest dilluns amb els entrenaments i tenen la tasca de muntar un nou primer equip, tot i que mantindran gran part dels jugadors de la temporada 2014-2015 i pujaran juvenils de l’entitat. Els entrenaments d’Humberto i Manolo es faran al camp Municipal Joan Gelabert fins al 30 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies