Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull una nova obra de Nanocosmos Teatre

Nanocosmos Teatre portarà a escena aquest cap de setmana Veraneantes (Mambo italiano), una creació teatral basada en textos de Goldoni Maksim Gorki. La interpretació la faran dissabte i diumenge a les set de la tarda.

Veraneantes (Mambo italiano) és una comèdia ambientada a l’Itàlia dels anys 60 del segle passat. L’obra ens explica la història de diferents personatges italians de la classe alta i la seva necessitat d’aparentar.

Tot i que les invitacions per a totes dues representacions estan esgotades, Nanocosmos convida a la gent a anar fins al Centre Cultural per si algú decideix no assistir a darrera hora i hi haguès alguna plaça lliure.

El director de Nanocosmos, Màrius Hernández, s’ha encarregat de cear aquesta peça teatral a partir de textos de Goldoni Maksim Gorki. Hernández està convençut que el públic passarà una bona estona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies