Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Juan Gutiérrez i Sergio Gómez, a la final de la lliga de futbol sala de França

Juan Gutiérrez, a l'esquerra, i Sergio Gómez, a la dreta. Fotografia: JG.
Juan Gutiérrez, a l’esquerra, i Sergio Gómez, a la dreta. Fotografia: JG.

Els llagostencs Juan Gutiérrez i Sergio Gómez es van classificar el cap de setmana passat per disputar la final de la Primera Divisió de futbol sala de França. Els dos jugadors llagostencs disputaran la final amb el Toulon contra el Kremlin United el proper 6 de juny.

El Toulon, amb els dos llagostencs, van certificar el passe a la final de la lliga francesa després d’imposar-se a la semifinal contra Douai Gayant per 3 a 4. El rival del Toulon serà el guanyador de l’altre semifinal, el Kremlin United que es va imposar el principal favorit, el Paris Sporting Club.

El Toulon va quedar al tercer lloc de la fase regular amb 59 punts, mentre que el Kremlin United va ser quart amb 58 punts. La final es jugarà el 6 de juny en la ciutat francesa de Caen en un únic partit. Els dos llagsotencs, que aquesta temporada van fitxar pel Toulon, confien poder aixecar el títol de lliga la setmana vinent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies