Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Viejas Glorias es desplaçarà la propera jornada al camp del Tibidabo B

20150523_170041El Club Deportivo Viejas Glorias jugarà el proper cap de setmana al camp del Tibidabo B després de gaudir d’una jornada de descans. Els llagostencs van aprofitar que no tenien partit de lliga per disputar dissabte un amistós contra la Danone que van perdre per 2 a 4.

El Viejas Glorias es va avançar amb un marcador de 2 a 0, però els visitants, un rival molt fort, va remuntar amb quatre gols.

El conjunt de la nostra localitat defensarà la propera jornada el liderat al camp del Tibidabo B. El Viejas Glorias encapçala el grup amb 73 punts, seguit del Sant Quirze amb 69, la Planada amb 66 i el Raudo y Veloz amb 65. El Tibidabo B és el sisè classificat amb 63 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies