Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta participa de jurat al Premi Atrapallibres

ATRAPALLIBRES
D’esquerra a dreta, el Daniel, la Judit i la Fàtima, jurat de l’Atrapallibres

La Biblioteca de la Llagosta ha format part per primera vegada del jurat del Premi Atrapallibres, convocat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, que enguany complia deu edicions.

A l’Atrapallibres, un jurat format per nens i nenes de 9 a 12 anys llegeix i puntua els llibres finalistes que una comissió d’experts en literatura infantil i juvenil ha escollit prèviament. En total, hi ha tres premis, un per a cada categoria i segons l’edat dels lectors als quals van dirigits els contes: 9 anys, 10 anys, i 11 i 12 anys. El veredicte es farà públic aquest divendres.

Enguany, d’entre els 5.000 infants seleccionats per les biblioteques catalanes hi ha hagut tres que han estat escollits per la Biblioteca de la Llagosta. Es tracta de la Fàtima Addahlali, el Daniel Cabrera Maestre i la Judit Giménez Membrive, que fa uns dies van entregar les seves votacions i les seves opinions sobre les lectures. La Fàtima, membre del jurat de la categoria de 9 anys, va escollir el conte Joana de les paraules clares, de Muntsa Fernández. Al Daniel, que avaluava els llibres per a infants de 10 anys, li va agradar El petó de Llili Marleen, de Pep Molist. Finalment, la Judit, de la categoria d’11 i 12 anys, va triar l’obra El senyor Bello i l’elixir blau, de Paul Maar i traduïda per Teresa Guilleumes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies