Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol derrota les Franqueses (27-24)

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el cap de setmana passat les Franqueses per 27 a 24 en partit de la Copa Federació de Segona Catalana. Amb aquest triomf, els llagostencs se situen en primera posició al seu grup i tenen la classificació per a la següent fase molt a prop.

El partit contra les Franqueses va ser molt igualat. La primera part va ser de domini visitant i, al descans, el marcador era de 10 a 14. A la segona part, el conjunt local va millorar molt el seu joc i va aconseguir un triomf molt important. Xavi Canalejas va debutar com a entrenador, en substitució del seu germà, Luis, que ha estat operat recentment del colze.

El Joventut Handbol és el líder del seu grup amb 4 punts i la propera jornada anirà a la pista del Bordils C, que és el cuer amb 0 punts.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va perdre la jornada passada a la pista del Tarragona per 35 a 10 en partit de la Copa Federació. Les de la nostra localitat jugaran divendres el partit ajornat en el seu dia contra el Vendrell i dissabte s’enfrontaran al Santpedor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies