Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense, eliminat de la Copa amb un arbitratge molt desfavorable

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha quedat eliminat de la Copa de la Federació en els vuitens de final en perdre el cap de setmana passat a la pista del Clot per 5 a 3. Els llagostencs van patir un arbitratge molt desfavorable i això va ser decisiu en el resultat final.

La Unión Llagostense va caure davant d’un equip inferior per les nombroses faltes que li va xiular l’àrbitre. El Clot va marcar primer, però els de la nostra localitat van empatar abans del descans. A la segona part, el Clot va fer el 2 a 1 i els llagostencs van remuntar amb dos gols. A falta de dos minuts per al final, va arribar l’empat a tres. El partit es va decidir a la pròrroga.

Els gols del conjunt llagostenc els van marcar David Soria, Carlos Lorca i Óscar Cubero.

Publicitat

Publicitat

Més notícies