Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Dimarts i dimecres es realitzaran diversos tractaments fitosanitaris a l’arbrat urbà

Fotos la Llagosta 023Demà dimarts i dimecres, entre les 22 h i les 6 h, es realitzaran diverses actuacions de tractament fitosanitari de l’arbrat urbà de la Llagosta. El tractament, l’objectiu del qual és el control dels insectes xucladors de saba, anirà a càrrec de l’empresa Alemany Fitosanitaris.

Aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata. D’aquesta manera, s’assegura la bona salut de l’arbrat urbà sense provocar alteracions de l’habitual activitat ciutadana.

Les zones on s’actuarà són:

  • Parc Popular, jardins de la Pineda Fosca, voltants del Cementiri municipal, passatge de Can Baqué i passeig de Joan Miró.
  • Places de Cinto Pagès, Alcalde Serrano, Escorxador, Ponent, Sardana, Anne Frank, Andalusia, Concepció Arenal, Antoni Baqué, Cirera Voltà, Drets Humans, Catalunya, Concòrdia, Europa, de la Masia i de Les Cultures.
  • Carrers de Sant Josep, Montserrat Roig, Maria Aurèlia Campmany, Frederica Montseny, Joaquim Blume, Montseny, Carmen Amaya, Serra de Marina, Antonio Machado, Cabanyes, Jacint Verdaguer, Mollet, Estació, Pablo Picasso, Pintor Fortuny, Progrés, Constitució, Riera Seca, Josep Montserrat, de La Llebre, Can Donadeu, Mercè Rodoreda, Sant Pau i Víctor Català.
  • Avingudes del Turó, Onze de Setembre i del Primer de Maig, i passeig del Pintor Sert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies