Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Xavi Canalejas és el nou entrenador del JH la Llagosta

Xavi Canalejas és el nou entrenador del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta fins a final de temporada. Canalejas supleix a Luis Canalejas que ha hagut de deixar la banqueta llagostenca degut a una operació al colze.

D’aquesta manera Xavi Canalejas, que també és el director esportiu de l’entitat, s’estrenarà amb les regnes del sènior masculí aquest dissabte contra les Franqueses en la tercera jornada de la fase de grups de la Copa Federació. El partit es jugarà a les 19.15 h al CEM El Turó.

Pel que fa el sènior femení, jugarà el dissabte a la pista del Tarragona la penúltima jornada de la Copa federació. Les llagostenques continuen sense puntuar en Copa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies