Divendres, 26 abril 2024
10.6 C
La Llagosta

Óscar Sierra tanca la campanya posant en valor el seu equip i esperançat que la Llagosta votarà socialista

El Partit dels Socimíting final PSC 001alistes de la Llagosta ha posat punt i final a la campanya de les municipals del 2015 aquest vespre amb un míting sense primeres espases del PSC, centrat en l’equip de la candidatura llagostenca. Així, a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué han pres la paraula el primer secretari dels socialistes de la Llagosta, Antonio Rísquez, i tres membres de la llista: el número sis, Jordi Jiménez, Melania Beltrán, número 10 i la número dos, Conchi Jiménez, que han donat els motius pels quals recolzen la candidatura d’enguany. L’acte ha acabat amb l’arenga del candidat, Óscar Sierra.

Sierra ha aprofitat els últims minuts de la campanya per agrair l’herència socialista tant a la Llagosta com a Catalunya, reconeixent l’orgull de formar part del seu partit. D’aquesta manera, el candidat ha enumerat totes les obres que el PSC va tirar endavant durant els anys en què governava com el CAP, l’Institut Marina, el Pavelló o el Parc Popular.

Tot seguit, ha recordat les propostes del seu programa electoral, tot acompanyant-les de referències a la “mala gestió” del govern d’ICV-EUiA. En aquest sentit, Sierra ha declarat que “els últims quatre anys han estat un desastre perquè no s’ha fet res, tret de les privatitzacions d’alguns serveis com el Casal Infantil i la pèrdua del bar del Parc Popular”. En l’apartat de propostes, el cap de llista ha promès “treure del calaix el Centre de Dia”, millorar la Festa Major i posar més seguretat als accessos de les escoles.

Per la seva part, Antonio Rísquez ha apel·lat a l’esperit socialista per tenir “la Llagosta que es mereix la gent”, amb un govern que dialogui i estigui cohesionat i “un alcalde que no surti dels despatxos, sinó del poble”. Conchi Jiménez també ha lloat la figura d’Óscar Sierra, i ha destacat que la candidatura “ha treballat molt dur” per crear un programa pensat per a tothom.

Jordi Jiménez i Melania Beltrán pujaven a l’escenari d’un míting per primera vegada. Jiménez, que és president del Club Fondistes la Llagosta, ha afirmat que cal millorar la gestió de les entitats esportives. Beltrán, en canvi, ha parlat de les propostes socialistes per als joves, com ara la creació d’una borsa de lloguer social o la millora de la Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies