Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Parc Popular, escenari del Dia del Soci de l’Entidad Dominó i del Club de Petanca

El Club Petanca La Llagosta i l’Entidad Dominó celebraran aquest dissabte el Dia del Soci. Les dues activitats es faran al Parc Popular.

El Dia del Soci del Club Petanca començarà al voltant de les 10 h  a les pistes municipals de petanca. Primer de tot, es disputaran unes partides amistoses, obertes a tots els socis de l’entitat. La celebració acabarà amb una barbacoa que es prepararà per a la setantena de socis del Club Petanca la Llagosta.

Pel que fa a l’Entidad Dominó la Llagosta oferirà  un piscolabis que començarà al voltant de les 12 h. Està previst que unes 150 persones assisteixin a l’acte que tancarà oficialment la temporada. Tot i això,  l’Entidad Dominò la Llagosta encara organitzarà una competició més, el Torneig social, que començarà el 30 de maig. Els socis de l’associació encara s’hi poden inscriure al Bar Parc Popular, on es troba la seu de l’entitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies