Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Detenen un veí de la Llagosta i un de Montcada amb 161 plantes de marihuana

IMG 2 150521 NdP 042 RPMS Plantació marihuana TorrelavitEls Mossos d’Esquadra han detingut a Torrelavit, a l’Alt Penedès, dos homes de 37 i 36 anys, un d’ells veí de la Llagosta i l’altre de Montcada i Reixac per un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. Els detinguts tenien una plantació de marihuana.

La troballa de la plantació va tenir lloc el mateix dia de les detencions, diumenge dia 17 de maig, quan la propietària de la casa, que la tenia llogada a una persona que no hi vivia, va voler ensenyar-la a uns tercers interessats a comprar-la.

Amb permís de la persona que en aquell moment es trobava a la casa, la propietària va entrar i allà va trobar una plantació de marihuana, fet que va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

Per tal de continuar la investigació, els agents van informar de l’existència de la plantació al Jutjat d’Instrucció i van demanar continuar les indagacions policials al voltant dels presumptes responsables de la plantació de marihuana. La mateixa nit del diumenge 17 de maig es van personar a la casa dos homes amb la intenció d’emportar-se’n els objectes personals del llogater en un camió.

Quan van sortir de la casa, les patrulles dels Mossos d’Esquadra van identificar-los i a l’interior del camió van localitzar 161 plantes de marihuana, així com els elements necessaris per afavorir el procés de cultiu de les plantes, com són portalàmpades, bombetes de gran potència, transformadors elèctrics i garrafes d’additius, motiu pel qual van detenir els dos homes ocupants del camió escorcollat com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, amb quatre antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies