Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El primer equip del FSU Llagostense es classifica per als vuitens de Copa

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense es va classificar per als vuitens de final de la Copa Federació després de guanyar el Manyanet Sant Andreu per 5 a 4. Pel que fa el segon equip va ser eliminat pel Ca la Meritxell Lliçà de Vall per 3 a 6.

El sènior A del FS Unión Llagostense continua amb pas ferm a la Copa i amb l’objectiu de ficar-se a la final. El partit contra el Manyanet Sant Andreu va ser disputat i a la mitja part van marxar 2 a 1 amb els gols de Juan Carlos i Marc. A la represa el Sant Andreu Manyanet va empatar però els gols d’Isidro i Juan Carlos va posar el marcador amb el 4 a 2 a favor dels llagostencs. Però els visitants no es van donar per vençuts i van tornar a fer l’empat. Al tram final del partit David Martin va marcar el gol de la victòria amb un xut de doble penal.

Amb la victòria, el primer equip passa als vuitens de final i s’enfrontarà el dissabte a la pista del Clot, equip amb el qual va coincidir a la lliga i va acabar en cinquena posició. El partit es jugarà a partir de les 20.30 h.

Pel que fa el segon equip del FS Unión Llagostense va ser eliminat als setzens de final de la Copa Federació contra el Ca la Meritxell Lliçà de Vall, un conjunt d’una categoria superior als llagostencs. Els de la nostra localitat van perdre 6 a 3 i van tancar la temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies