Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias guanya a domicili contra el Montmeló (1-3)

viejas glorias contra montmeloEl Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana passat al camp del Montmeló 1 a 3. Els llagostencs van haver de capgirar un primer gol local i van sumar 3 punts per continuar al primer lloc en solitari a la Divisió d’Honor de veterans.

El Montmeló va dominar els primers compassos del partit i al minut 5 es va avançar. El joc de l’equip de la nostra localitat va millorar a partir d’encaixar el gol i abans del descans havia aconseguit capgirar el marcador. En el minut 25 Miguel Muñoz va fer l’empat de penal i poc abans del descans Yusu va fer l’1 a 2. A la represa el conjunt llagostenc va marcar el tercer gol que va sentenciar el compromís mitjançant un xut de falta directe de Bibi en el minut 70. Al tram final, la tensió del compromís va pujar d’intensitat i l’àrbitre va haver d’aturar el partit per pocs minuts després reprendre el joc i acabar sense incidents.

Amb la victòria, el Viejas Glorias es manté en primera posició amb 73 punts, en segona posició hi ha el Sant Quirze amb 66 punts i en tercer lloc baixa el Raudo y Veloz amb 64 punts que no va disputar partit la jornada passada. Aquest cap de setmana els llagostencs no tenen jornada de lliga però faran un partit amistós el dissabte a les 17 h al camp Municipal Joan Gelabert. La setmana vinent reprendrà la lliga el Viejas Glorias al camp del Tibidabo B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies