Divendres, 26 abril 2024
15.6 C

Set medalles per al Club de Judo de la Llagosta en el Torneig Internacional de Manresa

11295635_648999358578060_5066213760162060099_nEl Club de Judo de la Llagosta va aconseguir set medalles en el Torneig Internacional de Manresa de categoria aleví que es va disputar dissabte. En concret, Daniel Millán i Paula Bienvenido van ser segons, mentre que Aleix Reyes, Moisés García, Gerard Herrero, Marc Dieguez i Naiara González van ser tercers. El Club de Judo de la Llagosta va anar a aquesta competició amb sis nens i quatre nenes.

D’altra banda, tretze membres del Club de Judo de la Llagosta participaran dissabte en el Campionat de Catalunya de les categories benjamí i aleví que se celebrarà a Palamós.