Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Institut Marina i La Llagosta + Activa sumen forces per ajudar les víctimes del terratrèmol al Nepal

L’Institutsos nepal Marina i l’entitat La Llagosta + Activa estan portant a terme diverses accions per recaptar fons i destinar-los a ajuda humanitària a la zona afectada pels terratrèmols al Nepal.

A l’Institut Marina, l’alumnat de 1r d’ESO ha pres la iniciativa d’organitzar una col·lecta de donatius en metàl·lic entre els docents i l’alumnat del centre. A més, a la passada Fira de Sant Ponç, els nois i noies van muntar una parada de venda solidària de productes d’artesania nepalesa. Tots els diners recaptats aniran destinats a a l’escola Hindu Vidya Peeth, una unitat educativa situada a la ciutat de Katmandú. De moment, el centre ja ha aconseguit uns mil euros.

D’altra banda, dissabte 23, la Llagosta + Activa organitzarà una jornada benèfica per aconseguir més fons per a la mateixa xarxa d’escoles. Així, a partir del vespre la Plaça d’Antoni Baqué acollirà concerts, xerrades i una barra de bar solidària.

Des de les 18 h, hi haurà instal·lada una carpa informativa per explicar la situació i l’abast de la tragèdia al país asiàtic. En aquest punt, un dels membres de l’ONG Unitat Canina de Rescat – Salvament K9 de Creixell, Pedro Frutos, que han estat ajudant sobre el terreny, donarà testimoni del que han viscut allí.

A les 19.30 h actuarà el duet de versions Red Velvet/Acoustic Duo, format pels molletans Mari Carmen Fernández i Ramón Castillo, membres de l’Associació de Música i Art de Mollet, que també col·labora. A les 20.45 h, un altre duet, en aquest cas la formació llagostenca Blue Birds, prendran el relleu musical de la vetllada.

Per aconseguir els fons, l’entitat posarà una barra solidària i una guardiola de donatius.

Publicitat

Publicitat

Més notícies