Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Ballada de Gitanes atreu força gent a l’avinguda de l’Onze de Setembre

2015-05-17 Trobada GitanesEl passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre es va omplir diumenge durant la 39a Ballada organitzada pel Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta. Amb aquesta actuació, es tancava la roda de ballades de gitanes del Vallès.

Diumenge van sortir a ballar, a més de les dues colles de la nostra localitat, les de Lliçà d’Amunt, Parets del Vallès, Canovelles i els Antics dansaires de Cerdanyola del Vallès. La música va anar a càrrec de la Formació Musical de Cerdanyola.

El president honorífic del Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, Josep Martín, ha indicat que el passeig “sempre està ple”, tot i que algunes colles grans “rondinen perquè no hi caben”. Martín considera que fa molta calor per fer-ho a la plaça.

El Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta no assistirà aquest any a la Trobada de Montserrat, que es farà el 31 de maig, per compromisos personals d’algunes de les balladores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies