Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El CE la Llagosta acaba la temporada al vuitè lloc de la Quarta Catalana

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va acabar el dissabte la temporada al vuitè lloc del grup 8 de la Quarta Catalana. El conjunt llagostenc va tancar la campanya esportiva al Municipal del Joan Gelabert amb una golejada per 4 a 0 contra el cuer, el Catalònia B.

L’equip de Francesc Duran i Sergi Giménez van ser superiors contra el cuer. A la primera part el marcador era d’1 a 0 amb el gol de Julian García. A la represa van arribar tres gols més de l’equip de la nostra localitat mitjançant un doblet de Jordi Berrocal i el gol de Domingo Romero.

Amb la victòria el Club Esportiu la Llagosta tanca una temporada irregular amb un bon final de campionat aconseguint nou victòries dels últims deu partits disputats. El conjunt llagostenc va acabar la temporada al vuitè lloc amb 40 punts.

Pel que fa el futur del primer equip, directiva i cos tècnic han de mantenir una reunió a finals d’aquesta setmana per parlar de la continuïtat o no de l’actual projecte. El primer equip llagostenc es va renovar completament a principis de temporada de la mà de la parella de tècnics formada per Duran i Giménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies