Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Miquel Iceta visita la carpa informativa del PSC de la Llagosta

iceta 007El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat aquesta tarda la carpa informativa dels socialistes llagostencs, instal·lada a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Iceta ha arribat cap a les 17.30 h  i ha fet campanya a peu de carrer amb el cap de llista del PSC de la Llagosta, Óscar Sierra, i altres membres de la candidatura. Després del contacte que ha mantingut amb la ciutadania de la Llagosta, el primer secretari dels socialistes ha manifestat que les sensacions són millors a mesura que avança la campanya i ha afegit que el que realment importa a la gent en unes municipals és la política local. Iceta també s’ha mostrat convençut que Óscar Sierra serà el proper alcalde de la Llagosta.

Després, a les 18 h, Sierra i els seus companys a la llista socialista han fet un porta a porta per diversos domicilis, una acció que el PSC du a a terme cada dia des de l’inici de la campanya. L’alcaldable socialista, Óscar Sierra, es mostra molt satisfet amb el transcurs d’aquestes trobades i, de la mateixa manera que Iceta, creu els resultats de diumenge seran bons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies