Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Aquest dimarts es fa una nova sessió de l’Espai de Debat Educatiu

El Nou Casal acollirà demà dimarts una nova sessió de l’Espai de Debat Educatiu. L’activitat començarà a les 19.30 h i està oberta a pares, mares, professorat i qualsevol altra persona relacionada amb l’educació infantil i juvenil.

L’Espai de Debat Educatiu és un projecte que vol servir per reflexionar, debatre i intercanviar experiències sobre l’educació infantil i juvenil a la nostra localitat. Al llarg d’aquest curs s’ha parlat sobre les pautes de comportament, les normes i els límits que s’han de treballar amb els nostres fills i filles. Els temes que es tracten estan oberts als interessos de les persones que hi participen. Les dues darreres sessions han estat dedicades a l’autonomia personal dels infants i joves.

Les persones interessades en participar a l’Espai de Debat Educatiu poden adreçar-se al Nou Casal o escriure un correu electrònic a l’adreça igualtat@llagosta.cat. De cada una de les reunions es fa un resum que s’envia a les persones interessades. Durant la sessió hi haurà servei de guarderia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies