Dijous, 18 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El PSC demana en el seu míting central el vot per tornar a millorar la Llagosta amb un alcalde proper

IMG_8183El Partit dels Socialistes de Catalunya a la Llagosta ha demanat avui el vot per tornar a governar a la nostra localitat amb un alcalde proper als ciutadans. Els socialistes consideren fonamental tenir el suficient suport i evitar així que un altre pacte “antinatural” els deixi fora del govern, com va passar fa quatre anys, tot i ser la formació que va obtenir més vots.

El PSC ha fet avui a la plaça d’Antoni Baqué el seu acte central de campanya, durant el qual el candidat, Óscar Sierra, ha explicat que es presenten a aquestes eleccions amb un programa amb 134 actuacions “per millorar la Llagosta”. Sierra ha indicat que, si governen, recuperaran la Regidoria de la Gent Gran i treballaran per fer realitat tres nous equipaments: un ambulatori, un centre de dia per a la gent gran i el nou edifici de l’Escola Sagrada Família.

El candidat socialista ha afegit que el poble “està ara pitjor que fa quatre anys”, que els carrers estan bruts i que no es fa una poda responsable. L’alcaldable del PSC ha indicat que ampliaran els plans d’ocupació, ajudaran les persones que ho estan passant malament i milloraran la seguretat viària a les sortides i entrades a les escoles, entre altres actuacions. “La Festa Major de la Llagosta ha de tornar a ser la referència a la comarca”, ha indicat Sierra, que també es compromet a recuperar el bar del Parc Popular.

El míting ha comptat, a més, amb les intervencions de l’exministra Carme Chacón; de la diputada al Congrés Isabel López; del primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Román Ruiz; i del primer secretari dels socialistes llagostencs, Antonio Rísquez.

Chacón ha criticat el pacte que va deixar fora del govern de la Llagosta el PSC i ha demanat el vot per als socialistes per recuperar la qualitat de vida del nostre municipi. L’exministra considera que aquestes eleccions municipals han de ser “un granet de sorra per fer fora els governs de dretes que hi ha a Catalunya i a Espanya”. Chacón ha criticat les polítiques que fan CiU i el PP.

Per la seva part, Antonio Rísquez ha dit que “s’acaben quatre anys d’experiment i de govern ineficaç a la Llagosta”. Rísquez ha afegit que el govern local “no ha fet res i a darrera hora ha iniciat quatre obres, que són un nyap”.

D’altra banda, Óscar Sierra ha condemnat l’atac que ha patit aquesta matinada la seu del PSC de la Llagosta. Algú ha llençat pintura contra un cartell amb la imatge de Sierra i un altre anunciant el míting d’aquest matí que hi havia a la façana de la seu dels socialistes, al carrer de Sant Pau. Sierra ha explicat que altres formacions de la Llagosta han patit aquesta matinada bretolades similars i també les ha condemnades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies