Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

ERC vol recuperar la presència municipal que va tenir durant la 2a República

Fotos candidats eleccions municipals 2015 023Xavier Cols, candidat d’ERC a l’alcaldia de la Llagosta, ha destacat que un dels seus principals objectius és recuperar la presència que ERC va tenir a l’Ajuntament de la Llagosta durant la Segona República, quan la seva formació va tenir l’alcaldia. Ara, Esquerra es planteja tornar al Consistori i ser una força influent a l’hora de formar govern.

El cap de llista del partit republicà a la nostra localitat ha fet aquestes declaracions a l’entrevista realitzada avui a Ràdio la Llagosta en el marc de la roda que està realitzant l’emissora municipal als candidats a l’alcaldia de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies